Péter Jánosné

Nevem Péter Jánosné (Ilonka). Végzettségem szerint Ruhatervező / -készítő – Öltözködési / Stílus tanácsadó (Divattervező) vagyok. Eddigi éveim nagy részét a súlyosan beteg Fiam „emberré” nevelésével és lányaim felnevelésével töltöttem. Ehhez kapcsolódva kerestem egy utat, amely egy emberibb élhetőbb életet biztosíthatna.
Éveken keresztül különböző fórumokon kutattam, kerestem úgy, mint pszichológia, vallás, természetgyógyászat vagy a különböző agykontroll tanfolyamok.
A Feng Shuival négy évvel ezelőtt a középső lányom révén ismerkedtem meg. Ő hozott a baráti társaságából egy szórólapot – Mi a Feng Shui? – címmel. Miután elolvastam, úgy éreztem megtaláltam azt, amit annyi éven át, kerestem. Ezek után könyvek sokaságát olvastam erről a témáról és alkalmaztam a kapott információkat saját életünkben, kisebb nagyobb sikerrel.
Így találtam rá Halassy Marianna hirdetésére és úgy éreztem megtaláltam a lehetőséget, hogy mélyebben megismerkedjem a témával, mint amit a könyvek nyújthatnak. Már az első leckék után sok kérdésemre választ kaptam és kiderült, számomra ez az ÚT.

Megtaláltam, amit eddig kerestem. Miután mélyebben is megismerkedtem a tradicionális Feng Shuival már választ, kaptam arra (amire mindig is kerestem minden fórumon) miért történnek, történhetnek meg életünkben bizonyos dolgok. Igazi mély csodálattal és megdöbbenéssel töltött el a Kínai metafizika őszintesége és korrektsége. Úgy érzem ez az a tudomány, amit az ember ha megtanul, köteles másokkal is megosztani a lehetőséget, megtanítva őket hogyan tudják úgy alakítani az életüket és környezetüket, hogy egy könnyebb, harmonikusabb és talán élhetőbb emberibb életet élhessenek. Ezért döntöttem úgy, hogy hívatás szerűen foglalkozom a Feng Shuival és a lehető legmélyebben megismerjem ezt a tudományt.
Itt mondok köszönetet tanárunknak, Halassy Mariannának, aki a lehető legbölcsebben és mindig korrektül válaszol kérdéseinkre, valamint mesterünknek Joseph Yu-nak, aki létrehozta ezt az iskolát. És, mindazoknak, akik előttem tanultak és a fórumon feltett kérdéseikkel és hozzászólásaikkal, akarva, akaratlanul is tanítottak és tanítani fogják az utánam jövőket is.
A tradicionális Feng Shui olyan metafizikai tudomány, amely segíthet az embereknek felismerni a problémákat, és segítséget nyújthat azok megoldásához vagy túléléséhez.

Péter Jánosné Ilonka
Tel: 06-30-636-25-30
Mail: peterneilonka@t-email.hu