Polgár Lívia

A kínai metafizikával kialakult bensőséges kapcsolatom, az iránta érzett lelkesedésem és elkötelezettségem nem olyan régi keletű.
A feng shui már régóta foglalkoztatott ugyan, de – társaimhoz hasonlóan – a Magyarországon elérhető tanfolyamok, a kapható könyvek bennem is csak káoszt és a kérdőjelek sokasodását eredményezték. Hiába próbáltam – mint egy kirakós játék darabjait – összeillesztgetni a rengeteg megszerzett ismeretet egységes képpé, nem sikerült.
Időnként fel is adtam, de mélyen belül mindig ottmaradt a vágy, hogy szeretnék csak ezzel foglalkozni, a feng shuit hivatásként gyakorolni, ezért újra és újra nekifogtam a „puzzle”-nak. Reménykedtem, hogy egyszer megfelelő tudással és tiszta lelkiismerettel tölthetem be a küldetést, amire egyelőre nem éreztem jogosultságot, noha a fiókom mélyén fekvő, nem kevés tanulással megszerzett tanácsadói oklevél ezt bizonygatta.
A Mester valóban mindig a megfelelő időben érkezik a tanítványhoz; és akkor megdobban a szív, és minden a helyére kerül. Így történt, mikor a tanulmányaimat a Feng Shui Research Centernél kezdtem el folytatni.
Ami a kirakót illeti..., folyamatosan rakosgatom; most már lehet, hogy egy életen át, mert minden egyes témával újabb és újabb mélységei tárulnak fel számomra mind a feng shuinak, mind a kínai asztrológiának.
Abbahagyhatatlan…
Az irányítás és segítség, amit ehhez a nagyon is komoly játékhoz kapunk az iskola és tanárai személyében, egyedülálló, és a támogatás, amit a Feng Shui Kör keretein belül tanácsadóként nyújthatunk egymásnak, példaértékű.
Az iskola – vezetője Master Joseph Yu, tanárunk Halassy Marianna – olyan soha ki nem merülő táptalajt biztosít az átadott tudásnak, amivel már etikus tanácsadóként léphetek a világba.

Polgár Lívia
Tel: 06-30-269-2167
livi@fengshuihungary.hu