FENG SHUI KÖR

Kis csapatunkat a kíváncsiság hozta össze. Volt valami sorsszerű abban, ahogy „találkoztunk” az interneten keresztül. Később természetesen személyesen is megismerkedtünk egymással és baráti kapcsolat alakult ki közöttünk. A folyamatos kapcsolattartás és a közös munka eredményeit látva arra az elhatározásra jutottunk, hogy tudásunkkal szívesen segítünk azoknak, akik szeretnének harmonikus környezetben élni és dolgozni. Ezért megalakítottunk a FENG SHUI KÖR-t.

Az egyéni felkészülés mellett, rendszeres összejöveteleken együtt képezzük tovább magunkat (pl. kínai nyelvismeret, terepgyakorlat – Parlament).
Tervezzük ismeretterjesztő és figyelemfelkeltő előadások szervezését, kiadványok szerkesztését, amely segít abban, hogy Magyarországon is minél szélesebb körben megismerjék az autentikus, klasszikus feng shuit és a kínai asztrológiát.

A Feng Shui Kör tagjaként vállaljuk, hogy tanácsadás során – legyen az egyéni vagy csapatmunka –, eleget teszünk egy meghatározott, szigorú tartalmi és etikai követelményrendszernek. Így biztosítjuk azt a magas színvonalú szolgáltatást, amely már jól ismert külföldön azok számára, akik a tradicionális feng shui irányvonalát követik. Munkánk során, továbbra is folyamatos támogatást kapunk iskolánktól és tanárunktól, aki minden esetben kész segítséget nyújtani a problémás esetek korrekt megoldásában.