Szemináriumok 2006-ban

BUDAPEST

2006-ban Halassy Marianna kétnapos szemináriumot tartott Budapesten. A helyszín XIII. ker Kassák Lajos u. 43. volt.

2006. augusztus 26., 9-12 óráig
„Hitek és tévhitek, avagy öntsünk tiszta vizet a pohárba” című nyilvános előadás hangzott el, amelynek célja a feng shui és a kínai metafizika körüli tévhitek eloszlatása volt, s hogy felhívjuk a figyelmet a hiteles tanácsadókra és módszereikre.
Délután 14-18-óráig az FSRC magyar nyelvű levelező tagozatának hallgatói zártkörű konzultáción vehettek részt.

2006. augusztus 27., 9-18 óráig
„Üzleti élet a 8. periódusban” című kurzus zajlott, amelyen már mélyebb tudással rendelkezők (Repülő Csillag Iskola) vehettek részt. A tanfolyam arról szólt, hogy a 2004. február 4-én beköszöntött 8. periódus milyen változásokat hozhat az életünkben, hogyan fordíthatjuk hasznunkra az univerzális energiát, hogyan orvosolhatjuk kedvezőtlen hatásait, és hogyan segíthetik a csillagok gazdagságunkat.

 

KISTERENYE

2006. szeptember 2-3.
Marianna „Chi Flow (áramó életenergia)” kétnapos tábort tartott, távol a városi forgatagtól, a Mátra és a Cserhát lábánál meghúzódó, természetes szépségű Bikkvölgyben.
Mindenki számára fontos egészségének megőrzése. Azok számára viszont, akik másoknak szeretnének tanácsot adni életük harmonikusabbá tételéhez, szinte elengedhetetlen hogy testi, lelki és szellemi harmóniájukat napi szinten megteremtsék.
Ehhez nyújtott segítséget ez a hétvégi tábor egy sokak által alkalmazott könnyen elsajátítható módszer átadásával. A Chi Flow egy ősi eredetű, meditációval kiegészített gyakorlatsor. Hatására a meridiánokban keletkezett energiablokkok felszabadulnak. A qi, az életenergia szabad áramlása biztosítja testünk öngyógyító képességének működését.