Havel Rolandné, Erika

Végzettségem szerint közlekedési építőmérnök vagyok. Szívesen dolgoztam a szakmában, élveztem a szabadban végezhető, alkotó tevékenységet, de mindig előjött egy mély belső érzés, hogy gyermekkoromban nagyon szerettem volna, ha felnőttként gyógyíthatok, vonzott az orvosi hivatás.
Gyermekeim születése után elkezdtem a természetgyógyászat több területét tanulni. Egyik dolog hozta a másikat, tanulás, tanulás…… , hiszen rá kellett jönnöm itt nincs megállás. A legfontosabb dolog, ami motivált, szerettem volna, hogy a családunkban az egészség, a harmónia mindig jelen legyen.

Ezek után főhivatásként választottam az egészség megőrzését, a beteg emberek útkeresését szelíd gyógymódokkal. Nagyon sokféle élethelyzettel, megoldandó feladattal találkoztam, ami arra a következtetésre juttatott, hogy az ok-okozati összefüggés mennyire fontos. Elkezdtem a nyugati asztrológiát és a kineziológiát is tanulni. Döbbenetes felismerésekre kellett rájönnöm, hogy mit miért teszünk, mire, hogyan reagálunk, milyen lehetőségeink vannak az életben. Mindezeket hogy tudjuk a legjobban kihasználni.

Érdekes volt az első találkozásom a Feng Shuival. 1995-ben egy barátunk hívott tanácsadót a otthona felmérésére, aki a problémák orvoslására telerakatta volna különböző méretű tükrökkel a lakást. Mindezt nagyon furának találtuk, így az első adandó alkalommal elmentem Júlia S. Gorondy magyarországi tanfolyamaira. Ezután képzések sorozata következett, magyar és nemzetközi szinten. Eleinte természetes volt, hogy hiányosságaink vannak, hiszen a kapott információkat be kellett illeszteni valahova!? Ez így ment több éven keresztül, mire megtaláltam Halassy Marianna tanfolyami hirdetését. Nagyon megnyugtató és pozitív élmény volt, hogy szépen sorban én is megkaptam a kérdésekre a választ, tanulótársaimhoz hasonlóan, amit korábban más iskolákban nem válaszoltak meg. Vagy titokként kezelték, vagy talán nem is tudták a választ. Szerencsére ez már nem fog kiderülni.

Mariannával és a tanulótársaimmal történt első személyes találkozás a budapesti Szemináriumon nagyon meghatározóvá vált a továbbiakra. Jó kis csapatunk lett, akik őszintén és elhivatottan igyekeznek az autentikus Feng Shuit mélységében tanulni. Így az FSRC hallgatóiként, adódott a lehetőség a 4 Pillér asztrológiai tanulmányok megkezdésére is, mellyel segíthetjük, pontosíthatjuk a Feng Shui munkánkat. Iskolánkban rendszeres továbbképzésekre, szemináriumokon való részvételre van lehetőség, ami a korrekt, megbízható munka alapja.

Bízom benne, hogy honlapunk megtekintése segít Önnek is megválaszolni néhány olyan kérdést, ami felmerült eddigi élete során. Ha úgy érzi, hogy mélységében szeretne válaszokat kapni, szívesen segítünk megismerni és felfedezni Önnek a Tradicionális Feng Shuit és biztosan sok olyan ismerettel lesz gazdagabb, amely segít harmonikusabb, teljesebb életet élnie.

Havel Rolandné Erika
Tel: 06-30-2262602
erika@fengshuihungary.hu