Szabolcsné Kővári Krisztina

A Pénzügyi és Számviteli Főiskola elvégzése után pénzügyi területen helyezkedtem el. Két nagy álmom volt, pontosabban két, egymástól nagyon távoli terület vonzott már régóta. A jog és a lakberendezés. A jogi szakoklevél megszerzése, mint cél, könnyűnek tűnt, hiszen több egyetem közül is választhattam. A lakberendezés azonban egy darabig váratott magára.

Kislányként alaprajzokat rajzolgattam, ide-oda tologattam a bútorokat a szobámban. Amikor párommal a lakást készültünk berendezni, rengeteg könyvet vásároltam, feng shuiról szólókat, mondván, ha már csináljuk, tegyük azt úgy, hogy egészségesek, boldogok és gazdagok is legyünk... Igen ám, de hiába nyálaztam át a tucatnyi irományt többször, nem állt össze a kép. Utólag belegondolva elég fura dolgokat műveltem ezek után a lakás egyes részeivel. Többször nekifutottam. Rajzolgattam, méregettem, rakosgattam, semmi nem történt. Első gyermekem születése után elhatároztam, ez érdekel engem, utánajárok... Beiratkoztam Kanyóné Plézer Zsuzsa tanfolyamára, ahol a kezdeti megvilágosodások után szintén sötétség következett, ugyanis a repülő csillag iskoláról a könyvekben nem sok szó esett. Ahogy a tanfolyamon tanultunk róla, éreztem, itt kezdődik a Feng Shui. Ezer és ezer kérdés merült fel bennem. Ekkor figyeltem fel Halassy Marianna hirdetésére, és bevallom, először az fogott meg, hogy interneten, saját időbeosztással végezhető. Időközben ráébredtem, hogy olyan tudást és segítséget ad, amit eddig semmilyen iskolában nem tapasztaltam. Mire jöttem még rá? Hogy a Feng Shui több, mint lakberendezés!

Megoldást és magyarázatot találtam a családban eddig történt sorsdöntő eseményekre, betegségekre, sikerekre, tudom hogyan tudok a gyermekeimnek segítséget nyújtani a mindennapi szülői teendőkön felül és tudom, hogy a Feng Shui olyan tudás és eszköztár, mely mindannyiunk életét a JÓ irányba terelheti a szó legteljesebb értelmében.

Szeretném, ha ezt mások is megtapasztalnák, így nemrég elhatároztam, hivatásként fogom űzni a tradicionális Feng Shuit. Célom, hogy egyre több ismeretre és gyakorlatra tegyek szert a kínai metafizikában és ezáltal a harmónia megteremtését szolgáljam mindannyiunk életében. Mariannának, Yu Mesternek és tanulótársaimnak óriási szerepe van mindebben. Tudásomat folyamatosan mélyítem, jelenleg a 4 Pillér Kínai Asztrológiát tanulom.

Szabolcsné Kővári Krisztina
Tel: 06-30-2621890
kriszta@fengshuihungary.hu