Fehérné Kenéz Gabriella

A Kertészeti Egyetem Tartósítóipari Karát elvégezve gyártmányfejlesztőként dolgoztam.
Első gyermekem születésekor búcsút mondtam az élelmiszeriparnak, és a család került életem fókuszpontjába. Egészség és harmónia, úgy éreztem ez a boldogság titka. A betegségekkel szembeni tehetetlenség érzése sarkallt arra, hogy elkezdjek természetes gyógyítással és szelíd gyógymódokkal foglalkozni.
Elsősorban a gyógyfüves orvoslás érdekelt. Gyógynövény terápia szakvizsga után rövid ideig egy gyógynövényboltot vezettem. Egyre tisztábban láttam az egészség megőrzésének, betegség megelőzésének, és a belső egyensúly megszerzésének fontosságát.
Így jutottam el a jógához, majd úgy tíz évvel ezelőtt találkoztam Havasi Andrással, akinek egyik tanítványánál kezdtem el TaiJiQuant tanulni. TaiJi’ gyakorlása nem csak az egészség megőrzését szolgálja, hanem a mozgáson keresztül teljes lényünkre hat, segítve testi, lelki, szellemi harmóniánk megteremtését. A TaiJi’ révén belecsöppentem a kínai kultúra és filozófia világába.
Ezzel szinte egy időben tartották Magyarországon az első nyilvános előadást a feng shuiról. Bármennyire is próbálkoztam nem állt össze a kép valami hiányzott. Én is a könyvek sokaságából próbáltam megkeresni kérdéseimre a választ, de nem sikerült. Egyre nagyobb lett a távolság a TaiJiQuan elméleti és gyakorlati ismerete és az általam megismert feng shui elvek között. Kiábrándultan tettem félre a könyveket.
A „véletlenek” összjátékaként 2004-ben találtam rá az FSRC – Feng Shui Research Center –, a kanadai központú Feng Shui Kutató Központ hirdetésére, amely távoktatási rendszerben, levelező kurzust indított Magyarországon.
A nemzetközileg nagy elismerésnek örvendő Joseph Yu Mester vezetése alatt álló Központ tanára, az Ohióban élő, Halassy Marianna Feng Shui Mester vezeti a magyar nyelvű csoportot. Folyamatosan tartjuk vele a kapcsolatot interneten keresztül, levelezés és online konzultáció keretein belül, amely a folyamatos továbbképzésre is lehetőséget ad.
Itt megtaláltam azt, ami elvezetett a Feng Shui gyökereihez, és teret adott önmagam kiteljesítéséhez. Amikor lehántjuk a babonás hiedelmeket és zavaros elméleteket, teljes mélységében és szépségében feltárul előttünk a Feng Shui.
2007-ben sikeres elméleti és gyakorlati vizsgát tettem és így bekerültem a Feng Shui Research Center nemzetközi tanácsadói közé, akik az iskola tiszta vonalát, magas etikai követelményeit szem előtt tartva szeretnének segítségére lenni mindazoknak, akik tudatosan tennének a környezetük harmonikus átalakításáért.

Fehérné Kenéz Gabriella
Tel: 06-30-2237241
gabi@fengshuihungary.hu

Csatolás Méret
CHI Diploma Fehér Gabi.pdf 238.96 KB
Diploma Fehérné Kenéz Gabriella.pdf 47.87 KB