Jobbágy Mária

Jobbágy Mária (Mari) vagyok, hívatásomat tekintve egyéni-, szervezeti-, közösségi- és klasszikus feng shui tanácsadó. Küldetésem: az egyén – szervezet – környezet egyensúlyának megteremtése.
Több, mint hét évvel ezelőtt találkoztam először a feng shui kifejezéssel egy konferencián. Másnap rögtön vettem egy könyvet, és belemerültem az anyag tanulmányozásába. Nagyon különleges volt, bonyolult és sok mindent nem értettem. Ez ösztönzött arra, hogy újabb, különböző tanfolyamokat keressek. A tanulás és alkalmazás közben számos kérdés fogalmazódott meg bennem, melyre nem találtam megnyugtató választ, sőt több, egymásnak ellentmondó orvoslási módszerrel találkoztam.

„Ha megérik a tanítvány, megérkezik a mester” mondás jutott eszembe, amikor rátaláltam a Feng Shui Research Centerre, melyet Joseph Yu mester alapított Torontóban és Halassy Marianna, a CHI (Creative Healing Institute) tanárának közvetítésével jutott el a klasszikus feng shui Magyarországra.
Marianna egy olyan oktatási szisztémát vázolt fel, mely egyesítette magában mindazt, amit elképzeltem: levelező oktatás keretében, az elméleti anyaggal saját tempómban haladhatok, folyamatos kérdezésre van lehetőségem, mely segít a megértésben, hasonló szemléletű társaimmal konzultálva saját műhelyt alakíthatunk ki, melyben egymástól is tanulhatunk. A rendszeres szupervízó biztosítja a szakmai kontrollt és fejlődést, mely garancia az ügyfelek számára. Hurrá! Megérkeztem!

Küldetésem, hogy komplex tanácsadással, konzultációkkal, képzésekkel egy hozzáértő csapat közreműködésével hozzásegítsem az embereket és a szervezeteket ahhoz, hogy a természet rendjét követve, környezet-tudatosan éljenek.

Jobbágy Mária
Tel: 06-20-9120937
mari@fengshuihungary.hu
www.sikeres-fengshui.hu

Csatolás Méret
CHI Diploma Jobbágy Mari.pdf 238.83 KB
Diploma Jobbágy Mária.pdf 50.61 KB